Georgina uživala u pustinji pored Dubaija dok je Ronaldo naporno trenirao

Piše: Redakcija

Fudbaler Cristiano Ronaldo i njegova partnerka Georgina Rodriguez proveli su nezaboravan doček novogodišnje noći u Dubaiju. Samo nekoliko sati prije nezaboravne noći, Ronaldu je uručena specijalna nagrada “Globe Soccer Awards” za najboljeg fudbalera tokom prethodne godine. Dok se Ronaldo nalazio među brojnim zvanicama tokom svečane ceremonije, Georgina je odlučila vrijeme provesti istražujući pustinju nedaleko od Dubaija gdje se upoznala sa običajima i aktivnostima žitelja ovog grada.

View this post on Instagram

Feliz 2019, mi gente!!! Estaba tan a gusto disfrutando con mi familia y amigos que no pasé por Instagram para felicitaros el Año Nuevo!!! 🙏 Fue una noche mágica… Gracias mi amor @cristiano por una noche de ensueño y por hacerme feliz cada segundo vivido junto a ti en el 2018. Nos muestras tu gran corazón a tu familia, amigos y a los que más lo necesitan. Mi mayor deseo para este 2019 es que nuestra familia tenga salud y nos amemos cada día más que el anterior. No quiero dejar pasar más tiempo para dar las gracias también a aquellas personas que me muestran su apoyo y cariño, y desearos a todos un 2019 repleto de salud, amor y felicidad! ❤❤❤ Vamos a por el año nuevo con ganas y mucha energía positiva!!! 💪✌✨ #dubai

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

U nezaboravnom obilasku pustinje, Georgina je jahala kamilu, nakon čega su je lokalni mještani upoznali sa sokolarstvom, tradicionalnim sportom i dijelom njihove tradicije. Georgini se posebno svidjela dresura sokolova, nakon čega je i sama imala priliku oprobati se u ovom veoma zanimljivom tradicionalnom sportu.

View this post on Instagram

👧🏻🦅🧡🌵🌅 Bebé

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Vrijeme u Dubaiju je bilo idealno što su Ronaldo i Georgina iskoristili kako bi obišli Dubai, nakon čega su odlučili provesti malo vremena odmarajući se na jahti nedaleko od Dubaija. Da se radi o velikom profesionalcu, Ronaldo je pokazao na svom Instagramu kada je objavio snimak noćnog treninga koji je odradio sa svojim prijateljima. Za to vrijeme, Georgina je bila u apartmanu gdje se brinula o njihovoj kćerkici Alani Martini.

View this post on Instagram

Mag✨c 🌅🧡

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

View this post on Instagram

Desert Night Run!!👌🏽💪🏽

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti