Preminuo američki glumac Bob Einstein

Piše: Redakcija

Američki glumac Bob Einstein koji je ostao upamćen po ulozi u filmu “Ocean’s 13”, preminuo je u 76. godini. Einsteinu je prije nekoliko mjeseci dijagnostikovana opaka bolest zbog koje je nekoliko posljednjih sedmica proveo na terapijama u bolnici. Vijest o njegovoj smrti šokirala je njegove brojne kolege koji ne mogu da se pomire sa činjenicom da je ih je napustio jedan od najkvalitetnijih komičara Hollywooda. Informaciju o njegovoj smrti potvrdio je i njegov brat, takođe glumac, Albert Brooks koji se od njega oprostio dirljivom porukom na Twitteru.

-Počivaj u miru dragi brate Bob Einstein. Bio si odličan brat, otac i suprug. Briljantan i zabavan čovjek. Uvijek ćeš nam nedostajati- napisao je Albert na Twitteru.

Preminuli glumac ostaće upamćen kao sjajna ličnost i odličan komičar, dobitnik brojnih filmskih nagrada. Publika će ga pamtiti kao tvorca lika “Super Dave Osborne”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti