Nekad je bila seks bomba: Sada pomaže suprugu da izađe iz vode

Piše: Redakcija

Poznata američka glumica i model Jerry Hall u martu 2016., udala se za australskog medijskog mogula Ruperta Mordocha, a da između njih ima ljubavi pokazuju nove fotografije. Naime, za vrijeme praznika par je viđen na plaži na Barbadosu, gdje su uživali u kupanju i sunčanju. Jerry, koja je čak 25 godina mlađa od svog bračnog partnera, pomagala mu je da izađe iz plićaka, a Rupert se poslije kupanja odmarao uz knjigu i malo odspavao.

Nekadašnja seks bomba provela je 22 godine s frontmenom rock benda The Rolling Stones, Mickom Jaggerom, s kojim ima troje djece. Za razliku od nje Murdroch se prije nje ženio tri puta, a ima i šestero djece.

Rezultat slika za Mickom Jaggerom i jerry hall

Rupert Mordoch pored svog bogastva koje je stekao u medijima je poznat i kao veliki ljubavnik. Iza sebe ima tri braka, a posljedni i nije završio tako slavno. Naime, ovaj milijarder oko čijeg se nasljedstva i dalje bore njegovi nasljednici, tek nakon razvoda s Wendi Deng saznao je za njen navodni preljub. Predpostavlja se da ga je supruga prevarila s britanskim premijerom Tonyjem Blairom.

Rezultat slika za wendi deng rupert murdoch

 

– Čim sam saznao da me vara, vratio sam se iz Austrije kako bi ispitao osoblje. Svi su znali da me vara, o tome se pričalo, ali mi nitko nije htio otvoreno reći – rekao je tada Murdoch.

O preljubi je Murdoch saznao tek nakon rastave, a u braku s Wendi bio je 14 godina. Rupert je sada u četvrtom braku s Jerry Hall a da li će ovo biti i njegov posljednji brak ostaje tek da vidimo.

Rezultat slika za Mickom Jaggerom i jerry hall

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti