Odmor na Maldivima: Rita Ora objavila fotografije od kojih zastaje dah

Piše: Redakcija

Pjevačica Rita Ora odlučila je novogodišnje praznike dočekati na plažama Maldiva gdje se nalazi već nekoliko posljednjih dana. Pjevačica koja je prethodnog novembra objavila svoj novi studijski album “Phoenix” uživa u sunčanim danima na egzotičnom ostrvu, a svoje obožavatelje odlučila je počastiti fotografijama od kojih prosto zastaje dah. Rita se na Maldivima fotografisala u uskom bikiniju dok su do izražaja došle njene obline, što je poslebno razgalilo maštu njenih fanova koji su imali samo riječi hvale za njen izgled.

-Jedan prvojanuarski selfi iz kupatila. Trebala bih provjeriti veličinu svog grudnjaka- napisala je Rita ispod fotografije koju je objavila na Instagramu.

Iako su prelijepu pjevačicu posljednjih mjeseci povezivali sa mladim glumcem Andrewom Garfieldom, Rita nije željela potvrditi ovu informaciju. Budući da je tokom protekle godine snimljena kako napušta glumčev londonski stan, svi su uvjereni kako se među njima rodila ljubav. Rita posljednjih dana ne prestaje objavljivati izazovne fotografije, a svi se pitaju da li se upravo Andrew nalazi sa druge strane kamere.

View this post on Instagram

Swipe left for details 💗

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti