DJ Idris Elba: Poznati glumac nastupa na jednom od najvećih festivala u SAD

Piše: Redakcija

Poznati britanski glumac Idris Elba nedavno je proglašen za najseksipilnijeg muškarca u izboru magazina “People”. Glumac koji posljednjih godina niže velike uspjehe na filmskim platnima, ovoga puta iznenadio je svoje fanove vješću da će se u aprilu ove godine pojaviti na sceni jednog od najvećih muzičkih festivala u SAD “Coachella” i to kao DJ. Idris će se 14. aprila ove godine naći na bini pored brojnih muzičkih imena poput Ariane Grande, Weezer, Diplo, Nine Kraviz i mnogih drugih. Da je njegovo umjetničko interesovanje veliko i raznovrsno, glumac je pokazao u maju protekle godine kada se pojavi kao jedan od izvođača na zabavi upriličenoj povodom kraljevskog vjenčanja princa Harryja i vojvotkinje Meghan Markle.

https://www.instagram.com/p/BirKSiKBb-d/

-Bilo je to savršeno iskustvo, baš kao i druga vjenčanja. Ne bih previše govorio o tome, jer je u pitanju privatna zabava, ali ću je svakako pamtiti kao jedan od najljepših dana u mom životu- izjavio je nakon kraljevskog vjenčanja poznati glumac koji je dodao da je i u privatnom životu u jako dobrim odnosima sa princom Harryjem.

https://www.instagram.com/p/BkkwMcqFmEU/

Idrisu ovo neće biti prvo veće festivalsko iskustvo, budući da je prethodne godine nastupio na jednom od najvećih britanskih muzičkih festivala “Glastonbury” gdje su prisutni posjetitelji bili iznenađeni i oduševljeni muzičkim znanjem i vještinama koje je poznati glumac pokazao.

https://www.instagram.com/p/BlbiuuRBMQn/

Pročitajte još