Nova pravila za princa Harryja: Meghan zabranila alkohol, kafu i čaj za vrijeme njene trudnoće

Piše: Redakcija

Otkako su izrekli sudbonosno DA, mnoge stvari su se promjenile u životu princa Harryja i Meghan Markle. Poznato je da novopečena vojvotkinja upućuje razne zahtjeve svom suprugu, princu Harryju, a sada mu je odlučila zabraniti alkohol, kafu i čaj za vrijeme njene trudnoće. Kako piše Daily Mail ova piće princ je zamjenio mineralnom vodom. Kako su izjavili prijatelji porodice Meghan se odlučila na ovaj čin kako sama ne bi prolazaila kroz promjene koje joj se dešavaju u trudnoći.

– Harry je uvijek volio zabavu i volio je piti alkohol, zbog toga je ovo veliko dostignuće za njega. Uvijek je bio pun energije i tražio novo uzbuđenje. Novi režim ga sada ne čini najzabavnijim gostom na zabavi, ali definitivno je smireniji i opušteniji – kazao je prijatelj ovog para.

https://www.instagram.com/p/BqrViDBl6fj/

Nedavno se također pisalo kako je Meghan Harryju zabranila da ide u lov, koji je dugogodišnja tradicija u kraljevskoj porodici. Prijatelj kraljevskog para opovorgnuo je ovakve natpise u medijima kazavši da Meghan nije veganka niti vegeterijanka, nego da ne voli bespotrebnu okrutnost prema životinjama. Kazao je i da je shvatila kako je lov dio tradicije, te da ne zna kako se Meghan osjećala zbog  toga što je Kate otišla u lov.

– Kate često ide u lov kada je na kraljevskom imanju u Sandringhemu. Već je postala odlična u tome. Voli lov, ribolov i seoski način života – kazao je prijatelj kraljevske porodice.

https://www.youtube.com/watch?v=xr2Pl5EyiE0

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti