Jamie Oliver nakon kraljevskog vjenčanja: Razočaran sam potezom Harryja i Meghan

Piše: Redakcija

Najpoznatiji britanski kuhar Jamie Oliver po prvi put u medijima otvoreno je progovorio o svom odnosu sa mladim kraljevskim parom, te kako je i dalje razočaran njihovim potezom nakon njihovog vjenčanja. Jamie je ispričao kako se nekoliko mjesecei prije vjenčanja Harryja i Meghan obratio budućem kraljevskom paru i ponudio im svoje usluge tokom vjenčanja. On je rekao kako je lično pisao vojvodi i vojvotkinji u želji da im se potpuno besplatno stavi na raspolaganje i pomogne tokom organizacije i pripreme jela za goste najvećeg događaja u Velikoj Britaniji.

-Želeo sam da spojim najbolje od britanskih i američkih kuhara i da to ponudim u keteringu na vjenčanju- ispričao je Oliver tokom gostovanja na brtianskoj TV stanici Channel 4.

On je dodao kako mu se niko ispred kraljevske porodice prije i nakon vjenčanja nije obratio niti odgovorio na njegovu ponudu, a posebno je razočaran time što se mladi kraljevski par nije udostojio uputiti odgovor na njegovo pitanje. Jamie je naglasio kako je njegova ponuda bila dobronamjerna te da nije želio bilo kakvu nadoknadu za svoj posao, već je svoj postupak opisao kao poklon kraljevskoj porodici.

Pročitajte još