Olivia Newton John u kritičnom stanju, ljekari se bore za njen život

Piše: Redakcija

Poznata australska pjevačica i glumica Olivia Newton John vodi životnu bitku s karcinomom dojke, dok mediji u Autraliji i SAD tvrde kako je njeno stanje kritično i samo je pitanje vremena kada će umrijeti. Slavna glumica koja se proslavili ulogom u mjuziklu “Grease” zajedno sa glumcem Johnom Travoltom, navodno se nalazi u kritičnom stanju nakon što joj je karcinom metastazirao, a pojedine informacije koje kruže autralskim medijima govore kako je glumica otpuštena na kući te se samo očekuje dan kada će njeno srce prestati da kuca. Drugi mediji pak pišu kako se Olivia nalazi u šok sobi, a dozvoljeno je samo najbližim članovima porodice da je posjete.

Iako još uvijek nema pouzdanih informacija o njenom zdravstvenom stanju, njen PR tim saopštio je kako su informacije o njenom kritičnom zdravstvenom stanju budalaštine, te navode kako je poznata glumica odlučila da ne daje bilo kakve izjave po pitanju svog zdravlja. Oni ipak nbisu demantovali informacije da se glumica nalazi u bolnici te da je njeno stanje kritično.

Oliviji je prvi put dijagnostikovan karcinom još 1992. godine, kada joj je izvršena djelimična mastektomija. Glumica se i tokom 2013. godine uspješno izborila s karcinomom, da bi četiri godine kasnije potvrdila informaciju da joj se karcinom ponovo vratio.

Pročitajte još