Odmor na Maldivima: Severina pokazala zanosnu figuru

Piše: Redakcija

Popularna pjevačica Severina odlučila je ovogodišnje praznike provesti na prekrasnim Maldivima. Iako se nije odmah pohvalila svojim fanovima gdje se nalazi, odlučila ih je sada počastiti s jednom prekrasnom fotografijom s pješčane plaže.

Severina je ispod fotografije na svom Instagram profilu napisala kako sanja bijeli Božić, a da joj se sad želja i ostvarila. Pozirala je u prekrasnom bijelom kupaćem kostimu i šeširom na glavi. Zbog svoje izvajane figure pjevačica je dobila mnoštvo komentara na račin izgleda, a bilo je i onih koji su joj pozavidjeli jer praznike može provesti na bijelom pijesku.

View this post on Instagram

My sun,moj san,moj sin…☀️❤️

A post shared by Severina (@severina) on

Nakon što je izostala njena tradicionalna fotografija pored jelke mnogi su se zapitali šta se dešava sa Severinom. Zbog toga je ona odlučila svoje fanove počastiti fotografijom na kojoj se nalazi njen sin i pokazati gdje ona boravi za vrijeme praznika.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti