Miley Cyrus: Pogledajte kako je izgledala vjenčanica s tajnog vjenčanja

Piše: Redakcija

Prošli vikend u strogoj tajnosti udala se pop pjevačica Miley Cyrus, za svog dugogodišnjeg partnera Liama Hemswortha. Pjevačica prvobitno nije htjela da se zna za njeno vjenčanje, ali je naknadno objavila nekoliko fotografija na svom Instagram profilu, te tako pokazala i koju je vjenčanicu nosila.

https://www.instagram.com/p/Br7R_Zhl3aS/

Sudbonosno „DA“ izrekla je u porodičnoj vili u Tennesseeju, a nosila je elegantnu vjenčanicu dizajnerice Vivienne Westwood. Vjenčanica je imala spuštena ramena, a napravljena je od sjajnog satena u boji slonovače, boja koja po malo daje posebnu dozu luksuza.

https://www.instagram.com/p/Br4JBg6AaXD/

Vjenčanica je iz kolekcije proljeće ljeto 2017. godine, a u prodaji se može nabaviti po cijeni od 8,600 američkih dolara. Uz ovu vjenčanicu pjevačica je nosila minimalno make-upa i opuštene valove.

https://www.instagram.com/p/Br3VA71h0Ov/

https://www.instagram.com/p/Br3Ul76hG3s/

https://www.instagram.com/p/Br3VI2CBJkJ/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti