Andrija Milošević: Još se neću ženiti, kada odlučim, javit ću vam

Piše: Redakcija

Glumca Andrija Milošević posljednjih mjeseci niže velike poslovne uspjehe. Pored nekoliko predstava koje igra širom Regiona, Andrija je ostvario brojne zapažene uloge na filmu. Ipak, ono što najviše zanima njegove obožavaoce je pitanje dana kada će Andrija izgovoriti sudbonosno “da” i da li će konačno oženiti dugogodišnju djevojku Aleksandru Tomić.

-Idem sjutra kod astrologa pa vam javljam. Ušao je Merkur u sedmu kućicu, a Mars mi pravi zavetrinu u dvanaestoj, pa sad šta mi bog da- u svom maniru rekao je Milošević.

Andrija je trenutno radi na promociji novog filma “Taksi bluz” koji će premijerno biti prikazan 16. januara naredne godine. Glumac dodaje kako je tek na početku četrdesete, uvidjeo da je njegova karijera krenula ispočetka.

-U četrdesetoj sam počeo sve od početka. Teatar koji se rađa i ja opet, po ko zna koji put, sa njim zajedno. Nisam to planirao, ali sve se poklopilo. Oduvijek sam nekako učestvovao ili se borio za neke stvari koje su zahtijevale da kreneš od nule ili sa neke kulturne margine. Prije neki dan sam stajao na sceni Teatra na Brdu i pomislio, poslije dvadeset četiri godine bavljenja ovim poslom, opet na početku. Sjajno- rekao je Milošević.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti