Osoblje palače zabrinuto za trudnoću Meghan Markle: Trebala bi usporiti

Piše: Redakcija

Popularnost Meghan Markle ne jenjava, naročito otkako su ona i princ Harry objavili njenu trudnoću. Svoje prvo dijete par bi trebao dobiti krajem aprila, a za Britance će to sigurno biti događaj godine. Kao što je to bio slučaj do sad kada su kraljevske trudnoće u pitanju, mediji će i ovu pomno pratiti. Za sad Meghan je puna energije i iako je trudna ona ne želi usporiti.

Pojedini članovi osoblja upozorili su je da bi trebala usporiti kako sa svakodnevnim tako i sa kraljevskim obavezama, a neki su čak i zabrinuti za njeno stanje.

Iako su svi smatrali da će Meghan praviti mnogo problema, te da pak neće ispunjavati kraljevske obaveze, to ipak nije bio slučaj. Meghan se odmah nakon zaruka počela baviti humanitarnim radom koje joj je dodjelila kraljica.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti