Outfiti koji su obilježili 2018. godinu: Ovo su najbolje obučene celebrity dame

Piše: Redakcija

Za 2018. godinu se slobodno može reći da je bila nevjerovatna i bogata pozitivnim događajima. Kada govorimo o svijetu poznatih, godinu iza nas su obilježile brojne nove veze, vjenčanja, ali i poneki raskid. No, ono što je sigurno je da su poznati u 2018. imali priliku da prisustvuju brojnim svečanim događajima, a outfiti koje su pojedine poznate dame nosile u tim prilikama stavili su ih u skupinu najbolje odjevenih dama u prethodnoj godini. Ono što je jako bitno je da svaka od dama koja se nalazi u ovoj grupi ima poseban modni ukus, a u nastavku pogledajte o kome je riječ. 

 1. Meghan Markle

2018. godina je definitivno bila u znaku njenog imena, a osim o tome kako je postala članica britanske kraljevske porodice, puno se pisalo i o raskošnom modnom stilu Meghan Markle. Njen stil se najčešće definira kao sofisticiran i ženstven. 

Vojvotkinja od Saseksa (Meghan Markle)

2. Priyanka Chopra 

Glumica ima sličan stil kao i vojvotkinja Meghan, samo što je njen zaokružen bogatim glamurom koji na najbolji mogući način ističe njen seksipil. 

Priyanka Chopra

3. Amal Clooney

Amal je glavna inspiracija kada je kreiranje poslovnog stila u pitanju, ali je u 2018. godini pokazala i to da joj kombiniranje ženstvenih komada i asesoara, također, ide od ruke. 

Amal Clooney

4. Dakota Johnson 

Iako je do sada bila poznata po svojim suptilnim outfitima, Dakota je ove godine na crvenom tepihu odlučila da pokaže svoju glamuroznu stranu. 

Dakota Johnson

5. Vanessa Hong

Jedna od omiljenih streetstyle zvijezda ove nas je godine impresionirala raznobojnim i inovativnim kombinacijama. 

Vanessa Hong

6. Thandie Newton

U godini iza nas glumica je odlučila da izađe iz svoje zone komfora, te smo je mogli vidjeti u odjevnim kombinacijama koje pripadaju različitim stilovima. To je svakako njenom izgledu donijelu posebnu dozu svježine. 

Thandie Newton

7. Gemma Chan 

Britanska glumica je u godini iza nas igrala na sigurnu kartu, koja u njenom slučaju podrazumijeva kombiniranje sređene kose i elegantne odjeće. 

Gemma Chan

8. Zoe Kravitz

Mlada glumica je prepoznatljiva po svom zanimljivom stilu koji se razlikuje od drugih. Naime, ona voli glamur pomiješan s grunge stilom. 

Zoe Kravitz

9. Michelle Obama 

Nekadašnja prva dama SAD-a je uvijek spadala u grupu dobro obučenih poznatih dama, no, godina iza nas je za nju u tom pogledu bila uspješnija nego prethodne s obzirom na činjenicu da je “odustala” od formalnosti u svom stilu 

Michelle Obama

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti