Najpoznatiji svjetski kuhar dobija ulogu u Ratovima Zvijezda

Piše: Redakcija

Najpoznatiji svjetski kuhar i TV lice Jamie Oliver uskoro bi se mogao oprobati u jednoj novoj kuhinji, onoj filmskoj, a uloga koju bi trebao dobit, san je mnogih glumaca. Naime, Oliver će u novom nastavku “Ratova Zvijezda” dobiti jednu od sporednih uloga iz razloga što ne posjeduje previše iskustva pred filmskim kamerama.

Izvor bliski produkcijskoj kući koja radi na novom nastavku čuvene franšize, tvrde da je Oliver nedavno posjetio studio gdje se spremao za svoju scenu u “devetoj epizodi”, kao i da je ulogu u filmu dobio jer je na svom Instagramu objavio fotografije na kojima se vidi kako vodi kćerku u školu obučen kao Stormtrooper, kao i fotografiju sa proslave sinovljevog rođendana gdje je takođe nosio isti kostim.

Oliver će tako biti u prilici zaraditi nešto novca i popraviti svoj saldo na računu koji nije zavidan, zbog kraha njegovog posla sa lancem restorana koji su mu donijeli velike gubitke.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti