Meghan Markle ponovo razljutila kraljevsko osoblje

Piše: Redakcija

Meghan Markle prisustvovala je prvoj božićnoj misi kao vojvotkinja od Sussexa i članica kraljevske porodice. Za svoj prvi Božić na dužnosti obukla se od glave do pete u brend Victorije Beckham. 

Nju, i ostatak kraljevske porodice, dočekala je ogromna masa obožavatelja ispred crkve. 

Članovi kraljevske porodice smiju se rukovati s obožavateljima, ali ne i grliti te ljubiti. Meghan je to pravilo smetnula s uma i srdačno zagrlila djevojku koja je držala natpis korisničkog imena na Instagramu. 

Radi se o velikoj Meghaninoj obožavateljici koja prati njen rad još dok je bila glumica. Vojvotkinja je prepoznala njeno korisničko ime, prišla joj odmah i zagrlila je. To je vjerojatno razljutilo kraljevsko osoblje koje brine o sigurnosti članova kraljevske porodice jer se stavljaju u nepredvidljive situacije. 

Meghan je već drugi put učinila nešto ovakvo. Na turneju u Australiji također je prepoznala obožavateljicu i prišla joj. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti