Jennifer Lopez: Muškarci su mnogo osjetljiviji od dama

Piše: Redakcija

Pjevačica Jennifer Lopez demantovala je tvrdnje koje ulogu žene predstavljaju kao nježniji, osetljiviji, slabiji spol. Tokom dugogodišnje karijere na muzičkoj i filmskoj sceni, Jennifer se susretala sa brojnim predrasudama i stereotipima kada je upitanju njena sposobnost. Ipak, izdržala je mnogo toga, boreći se sa različitim pritiscima.

-Mislim da mi kao žene to stalno moramo da radimo. Kažu da smo mi krhkije i nježnije, ali mislim da su muškarci mnogo krhkiji i osjetljiviji. A mi moramo da budemo jake i stalno svjesne toga, da ne bismo povrijedile taj krhki ego- rekla je Jennifer.

Jennifer smatra da bi žene trebalo da budu svjesne situacije, a posebno one koje su jake i samouvjerene, jer to često može da odbije muškarca koji nije siguran u sebe i nema samopouzdanja. Pjevačica je dodala kako nikada ne bi uspjela prebroditi brojne probleme koji se tiču odnosa između muškarca i žene da nije bilo njenog bivšeg supruga Marca Anthonyja za koga je izjavila da je pored uloge supruga, za nju predstavljao i ličnog psihologa.

View this post on Instagram

December 2018 @instylemagazine

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti