Tony Cetinski: Da bi bio dobar pjevač moraš biti jaka ličnost

Piše: Redakcija

Pjevač Tony Cetinski svoju bogatu muzičku karijeru gradi već duže od tri decenije, a zbog svojih energičnih nastupa omiljen je među publikom. Tonyja vole i mladi i stari, djevojke i dama, a na njegov glas nisu imuni ni muškarci koji rado dolaze na njegove koncerte. U jednom od nedavnih intervuja Tony je izjavio kako danas ne bi bio ovo što je sada, da nije čvrsto stajao na zemlji, ne dozvolivši da ga novas i slava ponesu i odvedu u pogrešnom smijeru.

-Uz ličnost i talent, ima tu još mnogo krucijalnih stvari koje igraju ulogu. Prvenstveno mora biti čovjek i na zemlji s obje noge te znati ostati realan kako ne bi izgubio vezu sa stvarnošću, narodom i ljudima oko sebe. Sve ono što političari teško mogu ili znaju- rekao je Cetinski.

Cetinski važi za velikog showmana na sceni, a na njegov glas i energiju nisu ravnodušne ni njegove brojne kolege koje ga svrstavaju među najbolje muške vokale na ovim prostorima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti