Čudne činjenice o poznatima: Od luksuzne vile za ljubimce do mašine za detektiranje duhova

Piše: Redakcija

Sigurno je da poznate svjetske  ličnosti, bez obzira na to čime se bave, svakodnevno privlače pažnju javnosti koja želi da sazna svaki detalj iz njihovog života. Upravo zbog toga je teško povjerovati da još uvijek postoji nešto što je “nepoznato o poznatima”, no, sigurni smo da za ove činjenice niste znali: 

 1. Kanye West misli da je Bog, a to je uvjerenje osim pjesmom “I Am A God” potvrdio i u jednom od intervjua. 

– Napravio sam tu pjesmu jer sam bog. Mislim da tu nije potrebno objašnjenje i nemam namjeru da branim svoj stav. Ovo je rep muzika i ja sam bog – rekao je on. 

2. Lady Gaga ima mašinu za detektiranje duhova. Naime, pjevačica se jednostavno plaši duhova i u jednom je od intervjua čak otkrila i to da je jedan konstantno progoni što je svakako bio povod da kupi ovu mašinu, koja je ustvari elektromagnetni mjerač. 

3. Julia Roberts ima najskuplji osmijeh na svijetu, s obzirom na činjenicu da ga je osigurala na čak 30 miliona dolara. 

4. Beyonce ima muhu koja je nazvana po njoj. Naime, kada su istraživači u Kvinslendu u Australiji pronašli novu vrstu muhe morali su joj dati  ime, a s obzirom na to da je muha izgledala kao “diva” i da ima zlatne dlačice na stomaku nazvana je “Scaptia beyonceae”. 

5. Tom Cruise je kupio aparat za ultrazvuk kada je saznao da mu je, tadašnja supruga Katie Holmes trudna, a s namjerom da svaki dan gleda svoju, tada nerođenu, kćerku. 

6. Paris Hilton ima vilu za ljubimce. Naime, vila ima 30 kvadrata i opremljena je dizajnerskim namještajem. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti