Svi su mislili da nisu zajedno, ali ljubav kod Rihanne još uvijek cvate s milijarderom

Piše: Redakcija

Svi su mislili da više nisu zajedno, ali Rihannina ljubav sa saudijskim milijarderom Hassanom Jameelom još uvijek cvate. Iako su se pokušali sakriti, paparazzi su ih snimili kako odlaze iz restorana u kojem su bili na romantičnoj večeri. Restoran su napustili odvojeno, ali nije teško zbrojiti dva i dva. Rihanna i Hassan u vezi su dvije godine, ali rijetke su prilike kad smo ih mogli vidjeti zajedno u javnosti.

https://www.instagram.com/p/BrxNrTGhTUr/

Pjevačica je otkrila da je često ispituju o ljubavnom životu.

– Mislim da puno ljudi upozna nekoga i onda uđu u vezu s idejom o osobi koja bi ta osoba mogla postati. No, kad se ta osoba nikada ne pojavi, onda su jako razočarani -objašnjava 30-godišnjakinja.

– Osoba se uvijek može poboljšati, ali se može i pokvariti. Morate biti OK s tim kakva je osoba u trenutku kada ste je upoznali.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti