Jennifer Aniston: Justin i ja se nismo razumjeli

Piše: Redakcija

Poznata holivudska glumica Jennifer Aniston prije godinu dana raskinula je vezu sa atraktivnim glumcem Justinom Therouxom nako dvije godine zajedničkog života. Iako su mnogi predviđali lijepu budućnost jednom od najpopularnijih parova u Hollywoodu, do toga nije došlo. Glumica je u intervjuu za magazin “Cosmopolitan” istakla da ne treba bježati od sudbine te da neke stvari treba da budu onakve kakve zaista jesu.

-Neke stvari ne treba forsirati ako vam nisu suđene- istakla je Aniston.

Njihov emotivni odnos davao je sve znake da će veza imati srećan kraj. Nažalost, rastali su se početkom februara, iako mnogima nije jasno zašto bi neko ostavio Therouxa koji važi za jednog od najseksipilnijih muškaraca u svijetu filma. Nakon sjajne uloge u hit seriji “The Leftovers” mnoge pripadnice ljepšeg pola pitaju se kako je Jennifer uspjela upropastiti ovu vezu, te iz ruku “ispustiti” ovakvog muškarca za kojim uzdišu mnoge dame.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti