Men in Black po prvi put bez Will Smitha i Tommy Lee Jonesa

Piše: Redakcija

Produkcijska kuća “Sony Pictures” objavio je prvi trejler za četvrti nastavak sci-fiction filma “Men In Black: International”, koji je ujedno i prvi u kom se ne pojavljuju Will Smith i Tommy Lee Jones. Pored toga, ulogu režisera je od Barryja Sonnenfelda preuzeo F. Gary Gray.

U novom izdanju popularnog filma, glavne uloge pripale su Tessai Thompson i Chrisu Hemsworthu koji su primorani da se udruže kako bi riješili misteriju o ubistvu koja je u centru pažnje u cijelom svijetu. Na čelu britanskog ogranka “Ljudi u crnom” našao se glumac Liam Neeson, dok je Emma Thompson na čelu američke grane. Sjajnu glumačku postavu upotpunila su imena poput Kumail Nanjiani, Davina Sitaram, Nasir Jama i mnogih drugih. Premijera novog nastavka čuvenog film, očekuje se polovinom juna naredne godine.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti