Sandra Bullock: Keanu Reeves je poseban muškarac, imala sam tremu radeći s njim

Piše: Redakcija

Holivudska glumica Sandra Bullock nedavno je gostujući u emisiji poznate voditeljice Ellene DeGeneres govorila o svojoj filmskoj karijeri, ali se dotakla i jedne veoma interesantne teme. Naime, poznata voditeljica upitala je Sandru da prokomentariše svoj odnos sa poznatim glumcem Keanu Reevesom sa kojim je radila na filmu “Brzina” 1994. godine.

Glumica je odgovorila kako je saradnja sa poznatim glumcem bilo jedno od njenih ljepših životnih iskustava, ali je naglasila kako je imala veliku tremu tokom snimanja scena “jedan na jedan”.

-Bilo mi je teško da ostanem ozbiljna. Kada bi me pogledao ja sam ostajala skamenjena- ispričala je Sandra u emisiji.

Nakon što ju je Ellena zamolila da prokomentariše svoj privatni odnos sa Keanuom, Sandra se nasmijala što je mnogima pored TV ekrana bilo dovoljno da posumnjaju da su Sandra i Keanu bili više od kolega na filmu.

-Nikada nismo izašli. Vjerovatno je bio problem u meni. Nisam mu se svidjela. Bili smo jako dugo prijatelji- izjavila je poznata glumica.

https://www.instagram.com/p/Bq4yIH5nSHZ/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti