Kate Moss: Gotovo je s izlascima i alkoholom, sada sam nova osoba

Piše: Redakcija

Poznata britanska manekenka Kate Moss odlučila je okrenuti novi list u svom životu, i svoje navike promijeniti iz korijena. Već duže vremena, nekadašnji top model više ne izlazi u noćni provod, ne konzumira alkohol i narkotike, a istakla je kako ne želi više biti rob modne industrije.

Ona je u razgovoru za poznati magazin “Harper’s Bazaar” izjavila kako je gotovno sa “starom” Kate i njenim porocima koji su je u jednom trenutku doveli na ivicu života. Kate je istakla kako je odlučila okrenuti se zdravom načinu života, a sve je krenulo od ishrane i fizičkih aktivnosti.

–Shvatila sam da moram više da vodim računa o sebi. Svaki dan idem na jogu. Ne odlazim na zabave noću često kao ranije i više brinem o svojoj koži, koja je nekim čudom izdržala sve moje ludorije– izjavila je bivša manekenka koja je u svijetu mode provela 30 godina.

Kate Moss je manekensku karijeru započela kao 14-godišnjakinja kada su je na aerodromu u New Yorku primjetili modni agenti, nakon čega su joj ponudili prvi ugovor. Slavna manekenka je često tokom karijere bila u centru brojnih skandala zbog svog raskalašnog načina života, sa kojim je, prema njenim posljednjim izjavama konačno gotovo.

https://www.instagram.com/p/BrPz7M-BdCM/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti