Jennifer Lopez i kćerka zajedno u spotu

Piše: Redakcija

Kćerka Jennifer Lopez, Emme, prava je zvijezda u nastajanju! Preslatka desetogodišnjakinja dobila je ulogu u maminom spotu za pjesmu ‘Limitless’ u kojoj glumi njenu mlađu verziju. To je ujedno i prvi spot koji je Lopez sama režirala. 

– Bila je odlična, a ja sam bila jako ponosna. Potpuno sam zaboravila da je ovo prvi put da režiram jer se sve vrtilo oko Emme – rekla je Jennifer Jimmyju Fallonu jedva zadržavajući suze radosnice. 

View this post on Instagram

♥️

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Jennifer i Emme se kroz spot pokušavaju popeti na vrh brda, a kada Emme napokon to i uspije, uhvati list u kojem vidi odraz svoje ‘buduće sebe’, odnosno svoju majku. 

– Mislim da spot osnažuje žene, govori o tome da nemamo granica, ima lijepu poruku i jako mi je drago da sam sve to podijelila sa svojom kćerkom. Ovo iskustvo nas je dodatno povezalo – zaključila je Lopez. 

Pogledajte video: 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti