Arapske Kardashian: Sestre iz Dubaija neodoljivo podsjećaju na reality zvijezde

Piše: Redakcija

Sestre Sonia i Fyza Ali koje trenutno žive u Dubaiju, šokirale su svjetsku javnost fotografijama koje objavljuju na svom Instagramu. One su postali apsolutni hit među mladima u arapskim zemljama, a na Instagramu ih prati više od 900 hiljada ljudi. Fyza se bavi profesionalnim šminkanjem, dok je Sonia njen glavni model.

Iako su najviše poznate po nevjerovatnim fotografijama koje objavljuju na društvenim mrežama, sestre Ali svojim radom privukle su brojne klijente među kojima je najviše poznatih ličnosti, kao i članova arapske kraljevske porodice.

View this post on Instagram

naughty or nice? 😋✨

A post shared by Sonia + Fyza (@soniaxfyza) on

Ono što je mnogima zapalo za oko jeste njihov jedinstveni stil šminkanja kojim nevjerovatno podsjećaju na sestre Kardashian. Sonia i Fyza su otišle korak dalje, pa pored šminke nastoje u potpunosti kopirati sestre Kardashian, što se najbolje može vidjeti po njihovom odjevanju, frizurama i načinu na koji poziraju pred kamerama. Brojni tabloidi već duže vremena pišu o tome kako su sestre Ali u nadi da u potpunosti iskopiraju Kardashianove, odlučile podvrgnuti se estetskim operacijama, što su Sonia i Fyza u više navrata demantovale.

View this post on Instagram

ice cream & sprinkles 🍨

A post shared by Sonia + Fyza (@soniaxfyza) on

-Nismo imale nikakve operacije, jer smo muslimanke i naše porodice su posveće vjeri, tako da nam nije dozvoljeno u svakom slučaju- izjavile su one za američke medije.

Koliko zapravo sestre Ali podsjećaju na Kardashianove može se vidjeti na njihovim fotografijama na Instagramu, a mnogi su mišljenja da je ponekad teško raspoznati da li se zapravo radi o Kim i Kylie ili se radi o njihovim vjernim kopijama.

View this post on Instagram

KKW X KYLIE COMING NOV 23 KYLIECOSMETICS.COM

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti