Jelena Veljača žestoko reagovala na komentar obožavateljke na svom Instagramu

Piše: Redakcija

Glumica Jelena Veljača od kako je postala majka, ne prestaje da oduševljava svoje fanove preslatkim fotografijama kćerke Lene koje često objvljuje na svom Instagramu. Iako njeni pratioci obožavaju gotovo sve što Jelena objavi, među komentarima nerijetko se nađu i oni koji Jeleni upute po koju kritiku. Tako je bilo i nedavno kada je Jelena objavila fotografiju kćerke sa kojom se našla ispred vrtića. Ubrzo nakon objave, jedna od njenih obožavateljki ju je upitala da li se plaši zbog čestih objava fotografija svoje kćerke, nakon čega je ekspresno usljedio Jelenin odgovor.

-Nije me strah i oprošteno vam je. Svašta se događa uvijek i oduvijek. Nema baš nekog dokaza da je Instagram u tom smislu pokvario svijet- napisala je Jelena u odgovoru svojoj obožavateljki.

Izgleda da Jelelnin odgovor nije bio dovoljno “dobar” za njenu obožavateljku koja joj je nakon toga postavila pitanje koje je poznatu glumicu dodatno razljutilo.

-To je moje dijete i želim joj sve najbolje. Ne mislim da ću to postići slikom na Instagramu, ali ne mislim ni da ću joj tako naštetiti. Lično mislim da je to zabavno i ništa više ni manje. Molim vas, odustanite od teme. Hvala- bio je odgovor koji je Jelena ostavila ispod fotografije na njenom Instagramu.

Jelena je takođe nedavno na Instagramu objavila fotografije sa proslave trećeg rođendana malene Lene na kojoj se pored Jelene nalazi njen bivši suprug Dražen Čuček. Iako više nisu u braku, bivši supružnici odlično se slažu, a malenoj Leni priredili su nezaboravno slavlje.

Pročitajte još