Ljubav nikad nije bila jača: Ovo je žena koja je osvojila srce Denzela Washingtona

Piše: Redakcija

Iako je prošlo tačno 35 godina od kako su se vjenčali, poznati glumački par izgleda sretniji nego ikada. Nakon što su se upoznali na snimanju filma “Wilma”, Denzel Washington i njegova buduća supruga Pauletta, započeli su romansu za koju nisu mogli naslutiti da će potrajati toliko dugo. Nakon šetst godina veze, odlučili su izgovoriti sudbonosno “da”, a kako su često izjavljiva, najveću sreću u njihovim životima čine njihovo četvoro djece. No, kako je Denzel plijenio pažnju mnogih dama, Pauletti nije bilo lako nositi se teretom njegove slave.

-On je seks simbol. Kada smo zajedno, žene su me gurale i preskakale samo da bi došle do njega. Taj dio uopšte nije sladak- rekla Pauletta jednom prilikom.

Svojevremeno je Denzel izjavio kako nikada ne bi uspio da pored sebe nije imao nekoga poput Paulette. Za njega, ona je bila ta koja je nosila najveći teret i uvijek je brinula o djeci dok se on nalazio na putu i na dugotrajnim snimanjima.

-Ne znam da li show-bussines ima monopol nad razvodima? Mislim da svako mora da radi na svom odnosu, da ne digne ruke jedno od drugog. Morate da budete posvećeni. Neće uvijek biti kao na medenom mjesecu i neće trajati zauvijek ako ne radite na tome. Najvažnije je da budete najbolji prijatelji, to uvijek pomaže- izjavio je Denzel.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti