Nakon teškog životnog perioda Selena Gomez uživa u skijanju

Piše: Redakcija

Američka glumica i pjevačica Selena Gomez uspješno se oporavlja nakon teškog perioda koji je iza nje. Seleni je naime, prije nekoliko mjeseci izvršena transplatacija bubrega nakon čega je došlo do manjih komplikacija zbog kojih je ponovo završila u bolnici. Ipak, mediji u SAD tvrde kako je pjevačica doživjela nervni slom nakon što je saznala da se njen bivši partner Justin Bieber oženio mladom manekenkom Hailey Baldwin.

View this post on Instagram

Snow buds part 3 ❤️❤️❤️

A post shared by CONZ (@connarfranklin) on

Ubrzo nakon ovog saznanja, Selena je bila u šoku, a njeno zdravstveno stanje je pogoršano. Tokom dva mjeseca koliko je provela pod stručnim nadzorom ljekara, njeno stanje se stabilizovalo, a proteklih dana, Selena je u društvu prijateljica odlučila posjetiti ski centar “Big Bear” udaljen stotinjak kilometara od Los Angelesa.

View this post on Instagram

my snow 👼 ‘s ✨✨❤️❤️

A post shared by Bailee Madison (@baileemadison) on

Selena i njene prijateljice Connar Franklin i Bailee Madison odlično su prvele dan u poznatom ski centru, a sve su potkrijepili fotografijama koje su objavile na svojim Instagram profilima. Na istim slikama, može se primjetiti kako Selena izgleda odlično te je vidno da je povratila i fizičku snagu. Glumica je tokom dana uživala u brojnim aktivnostima, a njeni fanovi oduševljeni su što se osmjeh konačno vratio na njeno lice.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti