Glumica Nataša Janjić otkrila spol djeteta

Piše: Redakcija

Hrvatska glumica Nataša Janjić i njen partner Nenad Medančić početkom 2019. godine postat će roditelji. Par će se po prvi put ostvarati u olozi roditelja, a otkriveno je je da čekaju sina.

– Ljubav ne boli, a nas dvoje odmah smo to shvatili i odlučili da želimo zasnovati porodicu. Trudnoća nas nije iznenadila – rekla je glumica za hrvatske medije.

Zbog trudnoće 36-godišnja glumica uzela je predah od pozorišnih dasaka.

View this post on Instagram

Hvala ti, dragi @paolotisljaric sto si me pozvao da doprinesem sinocnoj sjajnoj Dodjeli Nagrada hrvatskog glumista, cestitam tebi na uspjesnoj reziji, cestitke i svim mojim kolegama dobitnicima, kao i nominiranima. Hvala @ante.gelo sto si genijalan i onaj bez kojeg se ne moze tako lako… i hvala carobnoj @matijavuica koja me i s kilogramima viska ponovo uspjela uciniti princezom. ✨🤩 (A carolija leži u onom osjecaju kad pomislis da te nitko ne nosi ko ja 😇🙊❤️) #excusemyfrench #skromnostprijesvega #vip #backstage #actress #thankful #nightout #work #lovemyjob #ovakosemoze #awardsnight #theatreawards #ootd #glam #redcarpetdress #actresslife #matijavuicadress #natasajanjic

A post shared by Natasa Janjic Medancic (@nanulananula) on

Pročitajte još