Jelena Đoković sama u shoppingu kako bi zaštitila djecu

Piše: Redakcija

Supruga tenisera Novaka Đokovića, Jelena, objavila je na svom Instagramu fotografiju sa veoma zanimljivom porukom koja je naišla na odobravanje njene brojne publike. Direktorica “Novak Djokovic Foundation” poznata je po tome što zajedno sa suprugom njeguje zdrav način israne, a tu naviku žele prenijeti na svoje mališane kako bi njihovo odrastanje proteklo u najboljem redu.

View this post on Instagram

I discovered that people are quite reluctant to share their ideas with others. They are afraid somebody will steal them for personal gain. Ideas are nothing more than thoughts and dreams when they live in our minds. In my experience, they come to life when we share them with others. They grow, they get shape, they become bigger and better. We need the community to adopt our ideas and help them become products/services. What makes the idea authentic is YOU, not the other way around. Never forget how much power lies within you and don’t let those kind of “ideas” stop you from growing. We can only receive more when we are ready to give. Connect, share, open your mind and grow! Enjoy the process! 💡®️ #MondayMotivation #DareToBeOriginal . Primetila sam da se mnogi mladi ljudi teže odlučuju da podele svoje ideje sa okolinom jer se plaše da im ih neko ne ukrade ili ih preduhitri. Iz mog iskustva, ideje postaju bolje i veće kada ih podelimo sa nekim. Rastu, razvijaju se i prelaze u proizvod ili uslugu. Ne čine nas ideje autentičnim. Mi ih činimo autentičnim – to vam niko ne može oduzeti. Tu je vaša moć! Zato, povezujte se s ljudima, testirajte svoje ideje, otvorite vaš um novim znanjima i uživajte u procesu učenja!

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Budući da je Novak alergičan na gluten koji je sastojak brojnih namirnica koje se koriste u svakodnevnoj ishrani, Jelena je pobornica zdrave ishrane i prirodnih namirnica koje ne sadrže velike količine šećera. Poznato je da djeca posebno uživaju u slatkišima koji sadrže velike količine šećera i ugljiko-hidrata, zbog čega je odlučila obaviti shopping bez svojih mališana za koje je sigurna da bi od nje željeli neki slatkiš.

View this post on Instagram

Love loving you my love ❤️ #happyanniversary

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

-Tako sam srećna! Nisam povela djecu sa sobom u supermarket i to mi je za danas najveća pobjeda! Slatkiši su svuda. Opasnost, opasnost, opasnost! Tako da je ovo bio vrlo lak shopping- napisala je Jelena na Instagramu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti