Quentin Tarantino zatekao pljačkaše u kući i sukobio se s njima

Piše: Redakcija

Pljačke u Hollywoodu postale su sve učestalije, a ovog puta meta je bila kuća poznatog redatelja Quentin Tarantino. Kada su provalnici upali u kuću Tarantino je bio tu. Spavao je, a probudio ga je razgovor dvojice provalnika koji su ušlu kroz prozor.

Poznati redatelj odlučio se sukobiti s lopovima te ih uspio otjerati. Međutim, oni su stigli ukrasti nešto nakita i druge imovine te su pobjegli. Losanđeleska policija pregledava videonadzorne kamere iz i nadaju se da će tim putem saznati identitet kradljivaca.

Podsjećamo, Quentin Tarantino oženio se ovog mjeseca  u Los Angelesu s izraelskom pjevačicom i manekenkom Daniellom Pick. Par se upoznao 2009. godine kada je Tarantino u Izraelu promovirao svoj film Nemilosrdni gadovi. Trantino je od svoje izabranice stariji 20 godina. Među uzvanicima na svadbi bili su glumci Harvey Keitel i Tim Roth te redatelj Eli Roth. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti