Lenny Kravitz progovorio o vjeridbi sa Nicole Kidman o kojoj se dugo nije znalo

Piše: Redakcija

Poznati rock muzičar Lenny Kravitz nedavno je po prvi put otvoreno progovorio o ljubavnoj vezi sa poznatom australskom glumicom Nicole Kidman o kojoj se dugo nije znalo. U jednoj TV emisiji Kravitz je odgovarao na brojna pitanja publike, a jedno se ticalo njegovog odnosa sa Nicole, što je mnoge u studiju iznenadilo. Publika u studiju ostala je u čudu kada je Lenny konačno progovorio o njihovoj vjeridbi, i to samo nekoliko mjeseci nakon što se ona razvela od dugogodišnjeg partnera Toma Cruisea. Iako su postojale određene spekulacije, ni Lenny niti Nicole o ovome dugo nisu željeli javno govoriti.

-Neke stvari jednostavno nisu funkcionisale, ali najbitnije od svega je da smo još uvijek dobri prijatelji- rekao je muzičar o svojoj bivšoj vjerenici.

View this post on Instagram

On @theellenshow today performing ‘Low.’

A post shared by Lenny Kravitz (@lennykravitz) on

Nakon toga, usljedilo je još jedno zanimljivo pitanje iz publike koje se ticalo odnosa njegove kćerke Zoe i bivše vjerenice koje su se našle na snimanju hit serije “Big Little lies”.

-Mislim da je jako zanimljivo što su se obe našle u istoj seriji. Zoe nije vidjela Nicole još od kada je bila mala, i mislim da je veoma zanimljivo što su se ponovo srele, i sarađivale kao dvije zrele i odrasle osobe- izjavio je Kravitz.

View this post on Instagram

Sending love in my Easter bonnet. 🐇🐣#Valentino

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

Tokom intervjua koji je prošle godine dala američkim medijima, Nicole je izjavila kako poznaje Zoe jako dobro budući da je bila u vezi sa njenim ocem.

-Poznajem Zoe, još iz perioda kada smo Lenny i ja bili vjereni. To su porodične stvari. Volim Lennyja jer je dobra osoba- izjavila je tada Kidman.

View this post on Instagram

🍾 family night 🍾

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

Mediji su dugo istraživali ovu temu, a nakon što je Zoe postala poznata glumica, od nje su željeli doznati kakav je bio njen odnos sa Nicole.

-Nisam je dugo vidjela, sve do početka snimanja “Big Little Lies”. Imala sam 13 godina kada su njih dvoje bili zajedno. Često me je vodila u bioskop, i bila je jako pažljiva prema meni- izjavila je svojevremeno Zoe.

https://www.instagram.com/p/BrDUbzvHLtF/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti