Jelena Karleuša: Za Novu godinu imam samo jednu želju

Piše: Redakcija

Pjevačica Jelena Karleuša odlučila je da novogodišnju noć provede radno za razliku od prethodnih godina, kada je uglavnom Novu godinu dočekivala u krugu porodice. Iako je pjevačica poznata kao neko ko nema “dlake na jeziku” i na brojne kritike često reaguje burno i sa dosta temperamenta, Jelena je ovoga puta u jednoj od svojih izjava raznježila srca svojih obožavatelja. Na pitanje novinara šta bi sebi poželjela za novogodišnje praznike, Jelena je odgovorila kako ima samo jednu želju.

View this post on Instagram

Mama❤️ @divnakarleusa

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

-Moja mama je bila bolesna i samo mi je bitno da ona bude zdrava, u 2019. godini i zauvijek- izjavila je Jelena.

Jelena se tokom razgovora dotakla brojnih tema, a osim porodice kojoj je poželjela zdravlje i sreću u narednoj godini, osvrnula se i na fenomen društvenih mreža, rekavši kako bi roditelji trebali obratiti više pažnje onome što njihova djeca rade. Ona je dodala kako je u prošlosti imala dosta neprijatnosti kada je od maloljetnih osoba dobijala neprimjerene ponude putem društvenih mreža.

-Ne želim više da dolazim u situaciju da mi djeca od 10 godina šalju seksualne poruke. Društvene mreže su nova ulica – naglasila je Karleuša.

View this post on Instagram

Smooth ✌🏻

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti