Emotivan trenutak u Tuzli: Marija Šerifović zaplakala dok je pjevala s dječakom iz publike

Piše: Redakcija

Pjevačica Marija Šerifović održala je spektakularan koncert u tuzlanskoj dvorani “Mejdan” koja je bila ispunjena do posljednjeg mjesta. Publika je od samog početka koncerta pružila veliku podršku Mariji pjevajući s njom svaki stih njenih pjesama. U jednom trenutku, Marija je odlučila sjesti na kraj bine nakon čega joj se za mikrofonom pridružio jedan dječak sa kojim je pjevačica otpjevala pjesmu “Deo prošlosti”. U vrlo dirljivom i emotivnom trenutku, Marija nije mogla sakriti emocije te je zaplakala.

“Pjevam 15 godina i nikada, ali nikada mi nije bilo teže da neku pjesmu otpjevam do kraja. Plače on, plačem ja. Smije se on, smijem se ja. Glupira se on, glupiram se i ja. I savršeno se razumijemo. Ima kristalno čiste plave oči i osmijeh anđela. Gospodine moj mali u crvenom sakou budi mi dobar, zdrav i vječito nasmijan- napisala je Marija u opisu videa koji je objavila na svom Instagram profilu.

Nakon kratkog vremena, video je pogledalo preko 200 hiljada njenih pratilaca koji su ostali oduševljeni njenim potezom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti