Žurka za pamćenje: Evo šta je Nikolina Kovač poželjela za rođendan

Piše: Redakcija

Nikolina Kovač, Sarajka s adresom u Beogradu, sinoć je u krugu najbližih prijatelja i saradnika proslavila 28. rođendan. Od Nikoline smo navikli da, osim raskošnim glasom, pažnju plijeni i atraktivnim izgledom, a rođendanska žurka nije bila izuzetak. Naime, ona je za ovu priliku obukla dugu crvenu haljinu koja je istakla njene obline. Osim prijatelja i saradnika uz Nikolinu je sinoć bio i suprug Saša Kapor, a tokom večeri su otpjevali i nekoliko duetskih pjesama. 

– Zaista sam presretna i tu sam s mojim dragim prijateljima. Od supruga sam dobila jednu lijepu bundu i moram priznati da se potrudio. Želim samo zdravlje, album s novim pjesmama i možda jednu bebicu – rekla je Nikolina za Story.rs. 

Pogledajte djelić atmosfere sa zabave. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti