Još jedna od njegovih taktika: Harvey Weinstein tvrdi da je zaslužan za uspjeh Jennifer Lawrence

Piše: Redakcija

Bivši holivudski režiser Harvey Weinstein u petak je bio na sudu, a zbog optužbe za seksualno uznemiravanje u periodu 2013. godine. Tom prilikom je glumica, čiji je identite zaštićen, otkrila da ju je Weinstein prisilio da bude intimna s njima. No, to nije jedino što je glumica otkrila. Naime, one je otkrila da ju je napao tokom sastanka u njegovoj kancelariji, te da ju je pitao da li uopšte želi da bude glumica. 

– Spavao sam s Jennifer Lawrence i pogledaj gdje je ona sada. Upravo je dobila Oscara – rekla je neimenovana glumica prenoseći ono što joj je režiser te večeri rekao. 

No, nije trebalo dugo da ova tvrdnja dođe do Jennifer koja ju je demantirala. 

– Nikada nisam imala ništa više od profesionalnog odnosa s njim. Ovo je još jedan primjer njegovih grabežljivih taktika i laži kako bi namamio žene – rekla je Jennifer. 

Podjsećamo, Weinsteina je nekolicina glumica optužila za seksualno zlostavljanje ili za pokušaj. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti