Russian Ice Stars oduševili građane Sarajeva: Izvedena Snježana i sedam patuljaka na ledu

Piše: Redakcija

Svjetski poznata kompanija Russian Ice Stars oduševila je građane Sarajeva spektakularnom izvedbom na ledu „Snježana i sedam patuljaka“, večeras u dvorani Mirza Delibašić u Skenderiji. Ukoliko slučajno niste bili u mogućnosti pogledati večerašnju premijeru, imate još dva dana subotu 15. i nedjelju 16. da uživate u ovoj fantastičnoj izvedbi za cijelu porodicu.

Bh. glumica Aida Bukva posjetioce je uvela u ovu priču i to u ulozi vile Florrie. Tokom dvosatne predstave, publika svih generacija, a posebno oni najmađi mogli su pratiti svaki pokret profesionalnih klizača.

-Mogli ste pogledati večeras vrhunski spektakl na ledu koji su donijeli Russian Ice Stars u Sarajevo. Ono što je važno za ovu predstavu jeste da je vratila Sarajevo na mapu gradova koji su u stanju organizovati velike svjetske događaje što smo od samog početka i željeli da pokažemo. U ovaj projekat uloženo je mnogo ljubavi, jako puno vremena i beskrajno puno strpljenja objašnjavajući ljudima kakva je ovo vrsta predstave jer je jako neuobičajena za naše krajeve – kazala je Aida Feraget portparol ove manifestacije.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti