Poznati glumac završio u bolnici nakon komplikacija s vakcinom koju je primio

Piše: Redakcija

Glumac Lou Ferrigno uspješno se oporavlja nakon što je prije nekoliko dana hitno primljen u bolnicu. Glumac se našao u životnoj opasnosti kada je kolabirao nakon što je primio pogrešnu vakcinu. Glumac je ovu informaciju podjelio sa svojim obožavateljima putem društvenih mreža, napisavši kako je u bolnici završio nakon što je došlo do komplikacija izazvanih vakcinom koju je primio.

-Došao sam na rutinsku vakcinaciju, a završio sa u bolničkoj postelji sa infuzijom- napisao je Ferrigno.

Glumac koji je slavu stekao ulogom superheroja Hulka u istoimenom filmu, uskoro bi trebao biti otpušten na kućno lječenje, a ljekari su mu preporučili kako bi nekoliko dana mirovanja i redovnih ljekarskih kontrola bilo dovoljno kako bi se ubzo mogao vratiti redovnim aktivnostima.

View this post on Instagram

💪🏽

A post shared by Lou Ferrigno (@theofficiallouferrigno) on

-Bit ću dobro, ali je važno da obratite pažnju ko vam daje injekciju, i ne samo to, već trebate gledati cijeli proces, od toga kako iglu vade iz pakovanja do toga kako i šta sipaju u špric- izjavio je poznati glumac, koji je očigledno naučio lekciju i na svojoj koži iskusio nepažnju ljekara.

Prije uloge u filmu “Hulk”, Ferrigno je ostvario zapažene uloge u filmovima “The Avengers” iz 2012. godine, “Star Trek iz 2014. godine i “Enter the Fire” iz 2018. godine. Takođe, Ferrigno su dugi niz godina uspješno bavio bodibildingom, a radio je i kao lični trener Michaela Jacksona na njegovoj povratničkoj turneji 2009. godine.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti