Iza njih je uspješna godina: Poznati parovi koji su u 2018. započeli vezu

Piše: Redakcija

Svaka godina donese neočekivane raskide, ali i nove veze među poznatima. Ukoliko govorimo o  godini koja je na izmaku, onda se slobodno može reći da su je obilježile krajnje neočekivane veze, od kojih su neke u rekordnom roku ozvaničene i brakom. Pogledajte koji su se to poznati smuvali u 2018. godini. Donosimo vam neke od najpopularnijih.

  1. Nick Jonas i Priyanka Chopra

Njihova veza rodila se iz prijateljstva, da bi se u julu ove godine vjerili, a početkom decembra ove godine su svoju vezu ozvaničili brakom na tradicionalnoj ceremoniji u Indiji.

  1. Jenna Dewan i Steve Kazee

Oni su svoju vezu započeli u oktobru ove godine, a samo nekoliko mjeseci nakon što je Jenna potvrdila da se razvela od dugogodišnjeg supruga Channinga Tatuma.

  1. Jessie J i Channing Tatum

Tatum se očigledno vodio primjerom bivše supruge, te je ubrzo nakon razvoda započeo novu vezu, sa britanskom pjevačicom Jassie J. Novopečeni par još uvijek izbjegava zajednička pojavljivanja u javnosti.

  1. Emma Watson i Brendan Wallace

Nakon raskida s chordom Overstreetom, Ema je započela vezu sa Brendanom. Prvi put su viđeni zajedno na odmoru u Mexicu u oktobru.

  1. Robert Pattinson i Suki Waterhouse

Iako su ga jedno vrijeme mediji povezivali s poznatom pjevačicom Rihannom, Robert je sreću našao s glumicom Suki Waterhouse. Par je prvi put viđen zajedno u julu, prilikom šetnje Londonom.

  1. Timothée Chalamet i Lily-Rose Depp

Upoznali su se prilikom snimanja serije „Kings“, a prvi put su se zajedno pojavili u New Yorku u oktobru.

  1. Emilia Clarke i Charlie McDowell

Nije poznat tačan datum kada su započeli svoju vezu, ali je glumica informaciju da se zabavljaju otkrila u oktobru ove godine kada je objavila zajedničku fotografiju na svom Instagram profilu.

  1. Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi

Par se poznaje već godinama, a svoju su vezu započeli u septembru ove godine.

  1. Kendall Jenner i Ben Simmons

Njih dvoje su prvi put zajedno viđeni u maju ove godine, a povod je bila večera u društvu prijatelja.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti