Move like Obama: Bivša prva dama SAD zaplesala sa Djed Mrazom

Piše: Redakcija

Nekadašnja prva dama SAD Michelle Obama iznenadila je mališane dječije bolnice u Denveru kada se pojavila zajedno sa Djed Mrazom na zabavi upriličenoj za mališane koji će božićne praznike provesti u bolnici. Na veliku radost kako mališana tako i ljekara ove ustanove, Michelle je odlučila barem na kratko skrenuti misli mališana, a ujedno se potrudila da ih na svojevrstan način zabavi. Na opšte iznenađenje svih, Michelle je odlučila zaplesati zajedno sa Djed Mrazom, a svi su ostali oduševljeni njenim pokretima i plesom koji je izvela.

Michelle je nakon što je zaplesala pozvala i Djed Mraza koji nije uspio ispratiti njene pokrete, rekavši kako bivša prva dama igra previše dobro. Nakon sjajne zabave, Michelle je još neko vrijeme provela u bolnici sa mališanima kojima je kasnije čitala božićne priče. Koliko su se najmlađi radovali njenom prisustvu, govori podatak da su se mnogi rastužili kada je Michelle morala krenuti. No, kako ne bi pokvarila utisak, obećala im je da će ponovo doći u posjetu, nakon čega im je uručila novogodišnje paketiće.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti