Johnny Depp zagolicao maštu fanova nakon poljupca sa nepoznatom plavušom

Piše: Redakcija

Glumac Johnny Depp nedavno se našao u zagrljaju zanosne plavuše Letitiae Frye sa kojom je razmijenio nekoliko poljubaca što je iznenadilo njegove obožavatelje i izazvalo lavinu komentara. Nakon što je fotografije objavila na svom Instagramu, mnogi su bili iznenađeni kako se pomenuti dvojac našao u tako intimnoj situaciji. Kako bi odagnala sve sumnje i spekulacije oglasila se poznata glumica koja se već nekoliko posljednjih godina veoma uspješno bavi vođenjem aukcija.

-Opustite se ljudi, mi smo samo prijatelji. Sakupljamo novac da pomognemo djeci- napisala je na svom Instagramu.

Depp i Letitia našli su se na humanitarnom koncertu koji je organizovao bend “Alice Cooper” na kojem je pored brojnih izvođača nastupio i slavni glumac. Depp je izveo nekoliko numera sa bendom “Hollywood Vampires” nakon čega su na scenu izašle zvijezde večeri, čuveni američki rock sastav “Alice Cooper” kojima su se tokom koncerta pridružile mnoge poznate ličnosti iz svijeta sporta, muzike i filma.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti