Sandra Bullock: Jesam li dobra majka

Piše: Redakcija

Život američke glumice Sandre Bullock promijenio se u potpunosti nakon što je usvojila dvoje djece, čak se u jednom trenutku počela pitati da li je ona u stvari dobra majka. Strah i briga za dijete je nešto kroz šta svaki roditelj prolazi. Dok je s jedne strane taj strah opravdan i normalan, s druge strane može biti i pretjeran te predstavljati veliki problem. Glumica je svoju usvojenu dijecu Louisa od 8 i Lailu od 6, nekada pokušavala i previše zaštititi, jer se plašila šta bi im se moglo desiti dok su u školi.

https://www.instagram.com/p/BrPfMpzhQTJ/

– Sad shvatam kako je to bojati se svakog dana, jer volim svoju djecu do tačke neurotičnosti. Pitam se što se to događa u svijetu i jesam li uopće dobra majka – kazala je glumica.

Glumica je također nedavno izjavila kako je imala neispunjen život dok nije usvojila djecu, iako je vodila jako dobar život, on se ne može uporediti sa ovim koji ona danas ima.

https://www.instagram.com/p/BpmNqkjFzLf/

https://www.instagram.com/p/BpaEBA6hqZm/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti