Ispred i iza kamere: Svi skandali Jovane Joksimović

Piše: Redakcija

Željko Joksimović jedna je od najvećih regionalnih zvijezda, a ni njegova supruga Jovana nije ništa manje popularna od njega. U braku su šest godina, a prije nego što su se upoznali i zaljubili, Jovana je već bila uspješna televizijska voditeljica.

Radila je na RTS-u, ali je nakon što je javnost saznala da je u vezi sa Joksimovićem, dala otkaz. S obzirom na njihovu popularnost, mediji su poludjeli za novim parom, pa je to voditeljici uzrokovalo probleme na poslu.

– Sedam, osam sedmica bili smo na naslovnicama svih novina. To je meni napravilo štetu i to je jedan od razloga što više nisam na RTS-u. Oni u to vrijeme nisu bili televizija koja će imati voditelje na naslovnicama tabloida. Zaljubili smo se, počeli živjeti zajedno i čemu je tu bio problem? Lovili su nas, pratili svuda i to je bilo baš naporno. Ja tad uopće nisam bila svjesna šta se događa – izjavila je Jovana jednom prilikom.

View this post on Instagram

SRBIJA⚽️⚽️⚽️

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on

Danas je voditeljica jutarnjeg programa na TV Prva u Srbiji, a s obzirom na svoj temperament, sklona je skandalima iza, ali i ispred kamere. Tako je jednom iznervirano poručila kamermanu da joj se prestane toliko približavati.

– Molim samo režiju da me ne snima tako krupno zato što nema potrebe – rekla je u programu uživo, dok su sagovornici pričali.

Svima je bilo neugodno na trenutak, Jovana je pogledala ravno u kameru, razgovor je stao, a onda su se svi polako vratili onome o čemu su pričali.

Jovana je nedavno imala okršaj i s kolegicom na poslu jer joj se nije svidjelo kako je novinarka napravila prilog za njenu emisiju. Izvrijeđala ju je, a onda tražila da više nikada ne radi za nju.

View this post on Instagram

Athens🌤🌤🌤

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on

Nevjerovatan intervju, voditeljica je imala i s pjevačicom Jelenom Rozgom. Sramotan razgovor dogodio se prošle godine, na Dan žena, kada je više od deset minuta govorila Jeleni kako se mora udati uskoro i roditi djecu jer joj vrijeme prolazi.

– Moraš naći nekoga… Mislim, nije ni to zabavljanje tako jednostavno. Ako ti se ne dogodi ljubav do nekih godina, onda moraš biti malo pragmatična. Naći nekoga. Kažeš: „Ok, ja sam to i to godište, ajde da nađem nekoga da imam s njim dijete – neumorno je govorila pjevačici.

https://youtu.be/jrRMD1AUVMk

Pročitajte još