Lara Flynn Boyle: Zbog straha od starenja upropastila lice

Piše: Redakcija

Zvijezda kultne TV serije “Twin Peaks” Lara Flynn Boyle prošetala se Los Angelesom i zaprepastila svojim neprepoznatljivim izgledom. Svi su primijetili da se glumica dosta promijenila, a uzrok tome su brojni hirurški zahvati koji su transformirali njen izgled, piše Dnevnik.hr.

Dok je uživala u društvu svoje majke Sally, paparazzi su snimili njene prenapumpane usne. Iako nikada nije potvrdila da je otišla pod nož, prvi znakovi kozmetičkih korekcija uočeni su još u ranim 2000-im godinama dok je bila u vezi s Jackom Nicholsonom.

Prije 12 godina Lara je priznala u jednom intervjuu da je zabrinuta zbog starenja te se boji da će joj uloge “preoteti” mlađe kolegice.

– Znam da mi polako ponestaje vremena. Jednostavno nema tako puno uloga za starije žene. Ne radujem se starenju, mislim da trenutno izgledam prilično dobro – kazala je Lara.

Međutim, zbog ono što je uradila do sada sa svojim licem, čini se da će joj izmaći i sve druge uloge.

[nggallery id=496]

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti