Promijenila imidž: Melania Trump postala plavuša

Piše: Redakcija

Melania Trump dala je intervju na Fox Newsu u kojem je otkrila šta joj najteže pada otkako je postala prva dama SAD-a. Supruga Donalda Trumpa od početka ne krije da joj ne godi biti u centru pažnje javnosti cijelog svijeta, a sada je optužila ljude da zahvaljujući njenom imenu grade svoje karijere.

– Najteže mi padaju oportunisti koji grade karijere na račun moga imena i imena moje porodice. To su razni komičari, novinari, zabavljači… Problem je u tome što i oni pišu historiju, a u ovom slučaju ona nije istinita. Vole se fokusirati na tračeve i to mi jako smeta – rekla je Melania koja je pokazala novu frizuru.

Prva dama posvijetlila je kosu i gotovo postala plavuša pa su odmah društvene mreže bile preplavljene raznim komentarima. Evo nekih reakcija na Twitteru: 

Neota ?‍♀️??✌?@Neota4
 

First the new boobs and now the blond hair? Mrs. Trump III (fake @FLOTUS ) is going full Stormy.
When ya know what your *man likes, amirite??

Aaron@TheSarcasmShow
 

Melania now looks like the pretty popular girl from high school who now lives in a trailer park with out of shape, out of work boyfriend named Gus

View image on Twitter
 

Nedavno je na CNN-u kazala da smatra da je ona osoba koju najviše zlostavljaju na svijetu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti