Sberbank BH i Mastercard: Predstavili najprestižniju platnu karicu u Bosni i Hercegovini

Piše: Redakcija

Sinoć u sarajevskom Narodnom pozorištu imali smo priliku prisustvovati događaju koji su organizovali Sberbank BH i Mastercard, te na taj način predstavili njihov najnoviji proizvod, novu platnu karticu. Mogobrojne osobe iz biznis svijeta i predstavnici medija imali su priliku uživati u bogatom kulturno-zabavnom programu.

Sberbank BH u partnerstvu sa kompanijom MasterCard prva je banka u Bosni i Hercegovini koja je na naše tržište uvela jednu od najprestižnijih bankarskih usluga na svijetu. Riječ je o kartici koja na bh. tržištu nudi prestižnu Mastercard Concierge uslugu, a svojim korisnicima pruža uslugu 24 sata na dan i to kod kuće, na poslu, pa čak i putovanjima. Također, ova kartica nudi veliki izbor poslovnih i privatnih usluga poput organizacije putovanja, nalaženja ulaznica za vama važne događaje, ugovaranje dostave poklona, kao i mnoge druge jedinstvene usluge.

– Nadmašiti očekivanja koje imaju klijenti je postao standard. Zbog toga smo u Sberbank BH ponosni što danas izlazimo na tržište sa novim proizvodom koji je iskorak u iskustvu klijenata. U saradnji sa Mastercardom, klijenti Sberbanke imaju pristup u 750 aerodromskih VIP salona, ili imaju mogućnost da pozovu svog conciergea, koji će im pomoći da kupe ulaznice za rasprodani koncert, rezervišu stol u omiljenom restoranu, ili da vam čak preporuči koji poklon da kupite u zemlji ili inostranstvu – izjavio je Vedran Peršić, direktor marketinga i komunikacija Sberbank BH.

Prilikom svakog upita Mastercard Concierge daje minimalno tri opcije, cijenu zahtjevane usluga i vrijeme izvršavanja, a ove pogodnosti uključuju pristup najboljim mjestima u hotelima, restoranima, klubovima, i slično.

– Premium kartica pripada Mastercard World portfelju, našoj najprestižnijoj kartičnoj ponudi, s kojom korisnici mogu maksimalno uživati u putovanjima, lifestyle aktivnostima i koristiti osiguranja koja su osmišljena tako da im omoguće uživanje u najboljim iskustvima, te da vode život na način koji im odgovara – izjavila je sinoć Jelena Ristić, direktor za tržišta Srbije, Crne Gore i BiH u kompaniji Mastercard.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti