Zvijezde serije Uvod u anatomiju: Ne razgovarju već četiri godine

Piše: Redakcija

Iako su u seriji ‘Uvod u anatomiju’ glumili zaljubljeni par, glumci koji su utjelovili doktore Meredith Grey i Dereka Shepherda već godinama ne razgovaraju. 

Patrick Dempsey seriju je napustio 2015. godine nakon 11 sezona, a Ellen Pompeo sada je otkrila da od tada s njim nije u kontaktu. 

Slikovni rezultat za meredith grey and derek shepherd

– Otkad je napustio seriju, nisam razgovarala s njim. Nemam ništa protiv njega, on je divan glumac i zajedno smo radili najbolje što smo mogli. Jako je talentiran, odradio je 11 nevjerovatnih godina – rekla je Pompeo gostujući u emisiji Jade Pinkett Smith. 

– Kad ljudi nakon toliko godina prestanu snimati seriju, trebaju se pronaći, shvatiti ko su jer ti snimanje uzme veliki dio života. I treba ti vremena da shvatiš ko si. Tako da, nismo se čuli, ali u mom srcu uvijek postoji mjesto za Patricka – dodala je Ellen. 

https://www.instagram.com/p/BrP41S3DAAC/

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti