Paris Hilton traži muškarca koji bi postao otac njenom djetetu

Piše: Redakcija

Bogata nasljednica hotela “Hilton” nedavno je raskinula vjeridbu koja je bila jako burna. Paris i njen, sada već bivši partner, glumac Chris Zylka, raskinuli su prije nekoliko dana, nakon čega su putem medija počeli da optužuju jedno drugu, a navodno je ostao sporan skupocjeni prsten koji joj je glumac poklonio. Ovo je za Paris bio treći neuspjeli pokušaj udaje, a sada se okrenula novim ciljevima.

Očigledno da joj brak ne ide na ruku, a Paris je sada odlučila podvrgnuti se vještačkoj oplodnji kako bi se oprobala u ulozi majke. Ništa ne bi bilo čudno da se Paris nije odlučila više angažovati na traženju savršenog oca za svoje dijete. Mediji u Britaniji pišu kako je bogata nasljednica spreman bogato nagraditi donora koji bi pristao na njene uslove. Sigurno je da će nakon najnovijeg “konkursa” koji je objavila, uskoro pristići veliki broj prijava potencijalnih “očeva” na njenu adresu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti