Lady Gaga: Nemam vremena za vjenčanje

Piše: Redakcija

Pjevačica Lady Gaga posljednjih nekoliko mjeseci zauzeta je promocijom filma “A Star Was Born” u kojem glumi savršeni ljubavni par zajedno sa Bradleyjem Cooperom. Film koji joj je donio neočekivanu slavu poremtio je njene privatne planove, a vjenčanje o kojem se govorilo u prethodnom periodu, palo je u drugi plan. Naime, Lady Gaga i njen partner Christian Carino svoju ljubav planirali su krunisati brakom, ali su ih pjevačicine posljednje aktivnosti poremetile u njihovim namjerama.

-Gaga mesecima ne stiže da se pozabavi vjenčanjem, za koje želi da bude “ogromno” i veoma glamurozno. Ona potiče iz velike, tradicionalne porodice, i svi znaju da voli stvari da radi na visokoj nozi, i zbog toga još uvijek ne može da se posveti planiranju ceremonije- izjavio je izvor blizak pjevačici.

View this post on Instagram

#LookWhatIFound #AStarIsBorn

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Nakon što je raskinula petogodišnju vezu sa glumcem i modelom Taylorom Kinneyjem, Gaga je ubrzo uplovila u ljubavnu romansu sa agentom Christianom Carinom koji je angažovan kao saradnik marketinške firme koja zastupa poznatu pjevačicu. No, nakon sjajne filmske role i velikog uspjeha koji je doživjela igrajući sa Bradlyjem Cooperom, mnogi su mišljenja kako Gaga gaji posebna osjećanja prema markantnom glumcu.

Pročitajte još