Mel B u bolnici: Pjevačica hitno operisana

Piše: Redakcija

Pjevačica Mel B hitno je operisana u jednoj klinici u London, a nakon što je tu informaciju podjelila sa svojim obožavateljima svi se i dalje pitaju šta joj se zapravo dogodilo. Nekadašnja članica grupe “Spice Girls” sa kojojm uskoro planira povratničku turneju, operisala je ruku, a u opisu fotografije koju je objavila na Instagramu napisala je kako pored slomljene ruke ima povredu rebara koja su takođe polomljena.

View this post on Instagram

Thankyou to all the wonderful nurses dr’s and my amazing surgeon for the care and expertise given to me here at the hospital I’ve been staying at,suffering 2 broken ribs a severed right hand needing emergancy care,to having had to have over a 3 hr surgery to repair the damage hence the purple sling,I’ve had to unfortunately cancel my book signing today in NY,I appolagise to each and everyone one of you who bought there tickets to meet me today😩I’m absolutely gutted but I can assure you it WILL happen at a later date,I promise,but for now My right arm/hand is all stitched up and I’m trying to keep still to heal my broken ribs,ohhh the pain,but I’m in super safe hands with the care of everyone here at the hospital!!!!!thank you all for understanding,I love you all #accidentshappen #needtimetoheal #hospital

A post shared by Scary Spice Mel b (@officialmelb) on

-Hvala predivnim medicinskim sestrama, doktorima i mom hirurgu koji su mi ukazali veliku pažnju ovdje u bolnici, nakon što sam polomila dva rebra i ruku, operacija je trajala tri sata, zbog čega sam bila prinuđena otkazati promociju svoje knjige u New Yorku. Izvinjavam se svima koji su kupili karte za događaj koji ću sigurno, naknadno održati, ali za sada, moja ruka je “zarobljena” u gipsu, bol je jak, ali, nalazim se u dobrim rukama. Hvala svima na razumijevanju. Volim vas sve- napisala je pjevačica na svom Instagramu.

Nekadašnja članica poznatog benda posljednjih nedjelja nalazi se u žiži javnosti zbog brojnih skandala, nakon što se razvela od sada već bivšeg supruga Stephena Belafontea.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti